Nieuwsoverzicht

14-7-2019

Ondanks het afvallen van twee wedstrijden, hebben de overgebleven wedstrijden gezamenlijk besloten de Brabantbekers in stand te houden.

Hieronder vind u de bepalingen en uitleg.

Brabantbekers 2019.pdf

27-6-2019

Arena Powerskin Carbon Duo - belangrijk bericht voor zwemmers en zwemofficials:
Sinds een paar weken heeft Arena een badpak voor vrouwen dat bestaat uit 2 delen en goedgekeurd is door de FINA. In het reglement is opgenomen dat de zwemmer in zwemwedstrijden maar 1 zwempak mag dragen.

Doch voor dit badpak dat bestaat uit een losse zwembroek met daarover heen een traditioneel badpak, zonder dat dit aan elkaar vast zit, is toestemming verleend door de FINA. Zowel het badpak als de zwembroek beschikken over een FINA approval logo op de achterzijde. Beide onderdelen hebben hetzelfde nummer, te weten AR221013. Alleen in deze combinatie is het toegestaan het badpak over de zwembroek heen te dragen.

Let op: het is dus nadrukkelijk nog steeds niet toegestaan dat andere badpakken of zwembroeken over elkaar heen worden gedragen !

Namens TORZ,

Karina van Holst Pellekaan

Arena Powerskin Carbon Duo

Arena Carbon Duo Fina

Arena Carbon Duo

12-6-2019

De bepalingen van de Zeelandbeker 2019 zijn beschikbaar.

Zeeuws Open Water Klassement 2019.pdf

De grootste verandering is de kilometers bij de schoolslag en de 1,5km die in Breskens erbij is gekomen. Als vervanger voor de duathlon.

24-11-2018

In de aankomende kerstvakantie organiseert SportGROWtalent twee speciale Synchroonzwem Trainingen voor age 1, age 2 en junioren. Deze trainingen worden georganiseerd op vrijdag 28 december 2018 in het KNZB Zwembad op het KNVB Sportcentrum te Zeist. Voor meer informatie over SportGROWtalent kun je contact opnemen met de heer Johan Aantjes op e-mailadres info@sportgrowtalent.nl.

Klik hier voor meer informatie over deze trainingen.

2 pagina's1 2 >