Opleidingen

De Regio Scheidsrechters Commissie (RSC) Zuid organiseert twee opleidingen namelijk de W-officialopleiding en de Waterpolo official 3 (scheidsrechter) opleiding.
Beide opleidingen worden op aanvraag van een vereniging of verenigingen georganiseerd, mits er een minimaal aantal deelnemers is.

De minimale groepsgrootte voor beide opleidingen is 8 personen. De maximale groepsgrootte voor de opleiding W-official is 25 personen en 14 voor Waterpolo official 3.

Aanmelden W-officialcursus

Voor het seizoen 2017-2018 worden momenteel de W-officialcursussen ingepland. De cursus heeft een nieuwe opzet gekregen die vorig seizoen is uitgetest. De cursus blijft bestaan uit 3 cursusavonden en een examen.

De aanmeldingen kunnen uitgevoerd worden via het inschrijfformulier in deze link. Het formulier dient opgestuurd te worden naar Wieger Scheepers, .

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wieger Scheepers, .

Aanmelden scheidsrechtercursus

Voor het seizoen 2017-2018 worden momenteel de scheidsrechter opleidingen ingepland. De cursussen worden gegeven in de periode van februari t/m april 2018.

U kunt zich via de waterpolosecretaris van uw vereniging aanmelden voor deze cursus. Om aan het examen mee te mogen doen heeft u een W-officialdiploma en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)  nodig.
De aanmeldingen kunnen uitgevoerd worden via het inschrijvingsformulier in deze link. Het formulier dient opgestuurd te worden naar Stef van Gils, .
Voor meer informatie kunt u terecht bij Stef van Gils, .