Swimkick en Miniorencircuit

swimkick en minioren Circuit

Programma's en bepalingen 2017-2018

Swimkick-Minioren
Dit circuit is afgelopen seizoen een succes gebleken. Er zijn nauwelijks tot geen aanpassingen doorgevoerd. Wel zijn de wat zwaardere afstanden voor minioren verplaatst naar het Minioren-Junioren circuit. Hierbij wordt vooral wel benadrukt dat er coulance van toepassing is bij het jureren van swimkick afstanden.

Circuits folder swi-mi

bepalingen en programmas circuits (sk-min jun-jeu lac).pdf

Uitnodigingsbestanden: 

De organiserende verenigingen wordt gevraagd de wedstrijden zo vroeg mogelijk online te plaatsen op KNZB Webkalender ( je mag tot 2 weken van te voren wijzigen en annuleren) De gasten kunnen van deze site het uitnodigingsbestand downloaden. 

Kosten :

Dit zijn de maximale kosten per deelnemer.

Minioren Swimkick Circuit  € 3,50 per deelnemer  (2017-2018)

Indien er een onderlinge poule is mag in overleg afgeweken worden van de tariefafspraken. Alle deelnemende verenigingen van de wedstrijd dienen hiermee in te stemmen.

MiniorenClubmeet en Miniorenfinales

Bepalingen Regionale Minioren Club Meet 2017.docx

Bepalingen Regionale Minioren Finale 2018.docx

De tarieven voor
Minioren Clubmeet: € 3,50 per start
Minioren Finale: €3,50 per start

De Minioren Clubmeet wordt gehouden op zondag 26 november 2017. Verdere gegevens over de wedstrijden zijn te bereiken via de planning: https://www.xzweml.nl/planning_2017-2018/wedstrijden.php?wdstyp=2

Meer informatie over de Minioren Finale staat onder de Regiokampioenschappen: Minioren Finale

 

Minioren Top 25

Hieronder zijn de Minioren ranglijsten te zien n.a.v. de gezwommen KNZB Minioren-wedstrijden. U kunt selecteren welke afstand, slag, leeftijd of geslacht u wilt zien. Standaard worden de resultaten van de laatst gezwommen wedstrijd getoond.

Ranglijsten Minioren Circuit