Nieuwsoverzicht

27-8-2020

Via onderstaande link kunt u de laatste update wedstrijdbepalingen zwemmen zien:

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000049853/update_wedstrijdbepalingen_zwemmen/

27-6-2019

Arena Powerskin Carbon Duo - belangrijk bericht voor zwemmers en zwemofficials:
Sinds een paar weken heeft Arena een badpak voor vrouwen dat bestaat uit 2 delen en goedgekeurd is door de FINA. In het reglement is opgenomen dat de zwemmer in zwemwedstrijden maar 1 zwempak mag dragen.

Doch voor dit badpak dat bestaat uit een losse zwembroek met daarover heen een traditioneel badpak, zonder dat dit aan elkaar vast zit, is toestemming verleend door de FINA. Zowel het badpak als de zwembroek beschikken over een FINA approval logo op de achterzijde. Beide onderdelen hebben hetzelfde nummer, te weten AR221013. Alleen in deze combinatie is het toegestaan het badpak over de zwembroek heen te dragen.

Let op: het is dus nadrukkelijk nog steeds niet toegestaan dat andere badpakken of zwembroeken over elkaar heen worden gedragen !

Namens TORZ,

Karina van Holst Pellekaan

Arena Powerskin Carbon Duo

Arena Carbon Duo Fina

Arena Carbon Duo

10-12-2017

Het KNMI heeft voor vandaag voor bijna onze hele regio weercode oranje afgegeven. Er zijn vandaag op veel plaatsen cuircuitwedstrijden. De KNZB kent een protocol bij weeralarm: https://goo.gl/XcVNvy. De situatie wijzigt zich vandaag zo het laat aanzien telkens. Zwemmers ( en ouders) indien je de reis niet verantwoord vindt dan kunt je - kosteloos- afmelden. Organisatoren zet alle afmeldende zwemmers op AFGEM. We hopen uiteraard dat het weer zo is dat er zoveel mogelijk zwemmers op een verantwoorde manier de reis kunnen maken en aan de start kunnen verschijnen.Circuitwedstrijden  10-12 en weeralarm