Nieuwsoverzicht

05-11-2018

Beste vereniging,

Gisteravond bereikte ons het bericht dat in TM de 100m wisselslag limieten voor de heren niet zichtbaar zijn en dus niet automatisch omhoog komen bij het draaien van de limietlijsten.

Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend, zeker omdat na jaren van afwezigheid deze afstand weer op het programma staat.

Tot op heden hebben wij de oorzaak niet kunnen achterhalen, wij vermoeden dat dit in dezelfde lijn valt als de ontbrekende limieten voor de estafettes heren.

Om er toch voor te zorgen dat we een goed kampioenschap te kunnen wegzetten en een eventuele oplossing in de vorm van een .lxf nog wel even op zich kan laten wachten willen wij de volgende procedure in gang zetten:

- De inschrijvingstermijn voor de RWK, welke sluit woensdag 07 november 20.00 uur, blijft onveranderd.

- Tot zaterdag 10 november 20.00 uur kan de vereniging inschrijver per mail in tekst vorm (dus geen .lxf of andere documenten) de namen doorgeven dan de mannelijke zwemmers die in aanmerking komen voor een limiet op de 100m wissel en deze willen zwemmen, indien deze niet op tijd of juist in het ingestuurde .lxf bestand is gekomen. Wij zullen deze handmatig toevoegen aan de wedstrijd met de juiste tijd.

- Na zaterdag 10 november 20.00 uur kan men alleen nog de 100m wissel toevoegen conform de bepalingen (boete รก 15 euro als "te late inschrijving")

10-12-2017

Het KNMI heeft voor vandaag voor bijna onze hele regio weercode oranje afgegeven. Er zijn vandaag op veel plaatsen cuircuitwedstrijden. De KNZB kent een protocol bij weeralarm: https://goo.gl/XcVNvy. De situatie wijzigt zich vandaag zo het laat aanzien telkens. Zwemmers ( en ouders) indien je de reis niet verantwoord vindt dan kunt je - kosteloos- afmelden. Organisatoren zet alle afmeldende zwemmers op AFGEM. We hopen uiteraard dat het weer zo is dat er zoveel mogelijk zwemmers op een verantwoorde manier de reis kunnen maken en aan de start kunnen verschijnen.Circuitwedstrijden  10-12 en weeralarm

2 pagina's1 2 >