Laatste Nieuws

Op onze nieuwspagina treft u het laatste nieuws aan, voor zover relevant voor officials en officialcoördinatoren van verenigingen.

Laatste berichten

 

Update ​maatregelen coronavirus 23 maart

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

Jury-opstellingen

De Taakgroep Planningen van de ROC Zuid verzorgt de indelingen van de "koppen" van de jury's voor de Competitiewedstrijden, de diverse "circuits" en de diverse kampioenschappen. Onder het tabblad "Indelingen" treft u per categorie de meest actuele indelingen aan.

 

 

Opleidingen

Reglementen

De KNZB-reglementen voor wedstrijden zijn hier te vinden:

Officials worden geacht zelf goed op de hoogte te zijn en blijven van de laatste nieuwe reglementen. Dit kan vooral via bovenstaande link. Lees hierbij ook de toelichting, hierin staan veel nuttige tips. U kunt ook altijd vragen stellen aan de scheidsrechter of een van de aanwezige official commissie leden. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar de regio official commissie.