Planning zwemcompetitie en circuits

Seizoen 2021-2022

De planning voor het seizoen 2021-2022 is beschikbaar via: https://www.xzweml.nl/planning_2021-2022/wedstrijden.php

De planning voor afgelopen seizoenen:
https://www.xzweml.nl/planning_2020-2021/wedstrijden.php
https://www.xzweml.nl/planning_2019-2020/wedstrijden.php

Nieuwsoverzicht

05-7-2021

De regio Zuid is op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de zwemcommissie voor meer informatie kunt u op onderstaande link klikken

Vacature voorzitter zwemcommissie regio Zuid.pdf

30-1-2021

I.v.m. de coronamaatregelen hebben we in het landelijk voorzittersoverleg synchroonzwemmen onlangs besloten om alle synchrowedstrijden t/m 31 maart 2021 te annuleren.

30-1-2021

I.v.m. de coronamaatregelen hebben we in het landelijk voorzittersoverleg synchroonzwemmen besloten om alle wedstrijden tot en met 31 maart te annuleren.

Het zou mooi zijn als we weer mogen trainen tegen die tijd, een wedstrijd komt dan nog te snel i.v.m. trainingstijd vooraf.

We hopen snel met beter nieuws te komen. Voor nu blijf gezond!

30-9-2020

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de regering, gepresenteerd op maandag 28 september jl., hebben wij (RSZC) het besluit genomen om de wedstrijd van zaterdag 3 oktober a.s. in Maastricht te annuleren.
Hierbij hebben de volgende overwegingen een rol gespeeld:

  • Voorop staat dat we kunnen blijven sporten en genieten van de mooiste sport die er is, het synchroonzwemmen. Dat wil de overheid en dat willen wij als RSZC ook. Het belangrijkste is om dat vooral bij je eigen club te kunnen blijven doen. Dat we ‘gewoon’ kunnen trainen in deze tijden (voor velen met aangepaste schema’s qua tijden en coaches, etc.) met je eigen sportvrienden en -vriendinnen is al heel veel waard.
  • Wij hebben diverse berichten ontvangen van zowel verenigingen als individuen (juryleden, coaches) dat ze naar de wedstrijd komen voor de sport(ers), maar zich wel zorgen maken om hun eigen gezondheid en/of veiligheid. We vinden het fantastisch dat juryleden en vrijwilligers in onze regio zo’n hart voor de sport en hun club hebben, maar gezondheid en veiligheid van jezelf en mensen dicht om je heen gaat boven alles.
  • De regering roept heel duidelijk op om de komende drie weken reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken. Onze regio bestrijkt een groot gebied, van Breda tot Maastricht. Bovendien komen veel junioren en senioren uit nog andere regio’s, omdat ze daar bijv. op kamers zitten i.v.m. studie. Om dan een wedstrijd te gaan organiseren en iedereen uit al deze regio’s in Nederland bij elkaar te brengen, druist voor ons in tegen de oproep van het kabinet.

Vandaar de beslissing die we hebben genomen. We hopen op ieders begrip.

27-8-2020

Via onderstaande link kunt u de laatste update wedstrijdbepalingen zwemmen zien:

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000049853/update_wedstrijdbepalingen_zwemmen/

2 pagina's1 2 >